Mississippi was één van de zes staten in Amerika waar geen vrijstelling op basis van religieuze gronden gold ten aanzien van vaccinatiemandaten. Daar is op 17 april 2023 verandering in gekomen. Het ICAN (Informed Consent Action Network) behaalde een belangrijke overwinning in de rechtbank.

Veel ouders in de staat hebben oprecht religieuze overtuigingen die hen niet toestaan ​​hun kinderen te vaccineren, onder meer vanwege de betrokkenheid en ontwikkeling van vaccins die de producten van abortus gebruiken. Die ouders werden in de afgelopen jaren in een onmogelijke positie gebracht omdat ze gedwongen werden hun oprechte religieuze levensbeschouwelijke overtuigingen te schenden als ze hun kinderen naar school wilden sturen.

De zes aanklagers in de zaak zijn ouders uit de hele staat, waaronder een predikant die zelfs zijn eigen dochter moest uitsluiten van zijn christelijke privéschool. De weigering om de religieuze vrijstelling te erkennen heeft de kinderen onnodig geschaad door hun ouders te dwingen thuisonderwijs te geven of de staat te verlaten. Dat terwijl er in de staat wel sprake is van een vrijstelling op seculiere gronden vanwege medische indicaties.

De aanklagers en alle ouders in Mississippi wiens kinderen vanwege hun religieuze overtuigingen van school zijn uitgesloten, zijn zeer blij dat een federale rechtbank het erover eens is dat de staat zich geen seculiere vrijstelling kan veroorloven zonder een religieuze vrijstelling te verlenen, omdat dit in strijd was met het First Amendment. De staat Mississippi moet vanaf 15 juli 2023 deze uitzondering op basis van religie hebben geïmplementeerd.

ICAN (Informed Consent Action Network) is uiteraard ongelooflijk blij met deze overwinning voor vrijheid! Het is een nieuwe stap in haar voortdurende werk om het recht van elke ouder in dit land te herstellen, zo schrijven ze.

Ga voor het originele artikel naar de Informed Consent Action Network website >>
Bekijk het interview van Del Bigtree met advocaat Aaron Siri >>

Oproep: zijn er onder de lezers mensen die ervaring hebben met een reizen naar Amerika zonder gevaccineerd te zijn? Op basis waarvan was dit voor jou toch mogelijk? Laat het weten in een bericht hieronder.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *