Op zondag 26 februari 2023 was Paul de Hert te gast bij Steven Arrazola de Oñate van Compleetdenkers. Hij sprak over Europa, de digitale identiteit, over de Covid-19 aanpak van Zweden versus die van België, over wetenschapsfilosofie en levensbeschouwingen.

Hieronder de video en voor het gemak de startpunten van de verschillende onderwerpen. Het mooiste is het natuurlijk om de video in z’n geheel te bekijken. Hij is zeer de moeite waard.

Start – 28:30
De rol van Europa. Het sluiten van binnengrenzen voor niet-gevaccineerden, digitale identiteit en digitale cash.


0:28:30 – 55:06
De rol van België en het rechtssysteem. Hoe evalueer je pandemiebeleid? Wat is het belang van het bestuderen van het Zweeds pandemiebeleid?


0:55.06 – 1:08:23
De rol van de wetenschapsfilosofie. Bij feilbare wetenschap hoort een schadevergoedingssysteem.


1.08.23 – eind
De rol van levensbeschouwingen. Het transhumanisme. Het Europees Arrest Vavricka over de levensbeschouwelijke exceptie bij vaccinatie. Het NatuurHumanisme als nieuwe klemtoon binnen de humanistische levensbeschouwing.

Over Compleetdenkers
Compleetdenkers is een Vlaams initiatief en brengt elke zondag een nieuw diepte-interview met zeer sterke gasten die zich kritisch durven uit te spreken over maatschappelijk relevante thema’s. Gastheer Steven Arrazola weet keer op keer zeer interessante gesprekken te hebben met zeer sterke gasten zoals Lieven Annemans, Marcel Messing, Tom Sauer en nog vele anderen.

Ga naar een overzicht van de gasten >>

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *